Fjerning av føflekker

Vår Lege Ewa Spasowska fjerner føflekker enkelt og effektivt med laser hos oss. Metoden for å fjerne føflekker med laser er vesentlig mindre smertefull og omfattende enn tradisjonell metode. Kontakt oss gjerne for en gratis konsultasjon!

1 føflekk koster kr. 1.250,- å fjerne, og de neste koster kr. 650,- per stykk. Se full prisliste her.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Alle føflekker sjekkes grundig før behandlingen begynner. Ved mistanke om malignitet blir det tatt en prøve av føflekken som blir sendt inn til kontroll.


Prosedyre for fjerning

Føflekken sjekkes, og fjernes deretter med laser. I løpet av noen timer vil det dannes en skurv på det lille området føflekken var. Denne skurven skal ikke rives av – den vil falle av av seg selv etter ca. en uke. Da er det ny fin hud på stedet der føflekken var, og dette området skal man beskytte godt for sol. Hvis det etter en tid kommer farge tilbake på føflekken kan det hende at vi må behandle den en gang til.

Det er alltid en liten sjanse ved en slik behandling at man kan miste litt av pigmentet der føflekken var. Dvs. at det blir en hvit prikk der føflekken var på huden. Dette skjer veldig sjelden, men kan forekomme. Ved fjerning av veldig store føflekker kan det bli et lite arr. Fjerning av føflekker med CO2 laser gir mye mindre arr enn tradisjonell behandling hvor man bruker kniv til å skjære det bort.


Gratis konsultasjon

Alle er velkomne til å gratis konsultasjon for å få et prisoverslag og en samtale for å planlegge behandlingen.

Ring oss på tlf.: 90 55 61 30, eller bruk kontaktskjema for å sette opp time eller konsultasjon.

Du er hjertelig velkommen til oss 😊.


Ofte stilte spørsmål:Gjør det vondt?


Å fjerne føflekker med laser er vesentlig mer skånsomt sammenliknet med å gjøre det på den tradisjonelle måten. Man får en liten bedøvelse i området der føflekken er, og prosessen tar kort tid.

Må jeg forberede noe før behandling?


Nei, du trenger ikke å gjør noen forberedelser før du kommer for å fjerne føflekk med laser.

Hva skjer etter behandlingen?


Etter behandlingen er føflekken borte, og det er ikke et blodig sår. Det kommer bare en liten skurv der føflekken var, men den skal bare være der og vil gå bort naturlig.

Blir føflekken sjekket for malignitet?


Ja, Ewa har mange års erfaring med fjerning av føflekker, og sjekker alle føflekker grundig før behandlingen begynner. Ved den minste mistanke om malignitet blir det tatt en prøve av føflekken som blir sent inn til kontroll.

Utføres av


Ewa Spasowska

LegePriserFjerning av føflekker

1 stk. Kr. 1.250,-, deretter kr. 650,- for hver av de neste. Hvis man ønsker å fjerne mange føflekker samtidig vil man få ytterligere rabatt. Prisene forutsetter "normale" størrelser på føflekkene; dvs ikke ekstremt store føflekker som må fåes pris på i.h.h.t. konsultasjon.


1 stk
1 250,-
10 stk
6 500,-
20 stk
10 000,-
30 stk
14 000,-
40 stk
17 000,-
50 stk
20 000,-

Vorte, fra
1 900,-
Ved kirurgusk fjerning, fra
(Føflekk/hudutvekst o.l.)
2 000,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste

Omtaler

Fjerning av føflekker

5/5

Jeg fikk anbefalt drammen laser klinikk av ei venninne, for fjerning av føflekker med laser, fjernet en del og det ble kjempe fine resultater, man kan nesten ikke se arrene i det hele tatt! noen steder kan du ikke se arrene! Angrer veldig på at jeg ikke fant ut av drammen laser klinikk før, da jeg var hos en spesialist tidligere i drammen og fjernet to føflekker med kniv, det ble mer sjemmende av resultatet enn før jeg fjernet de da det ble veldige stygge arr, om du vil unngå store stygge arr ved fjerning med kniv, å hvor alle spørr hva du har gjort, så anbefaler jeg på det sterkeste drammen laser klinikk fjerning av føflekker hvor arrene ikke syntes omtrent. Veldig god service, føler meg alltid velkommen. Takk Drude og Pedro!! selvtilitten min er 10 ganger bedre!


Christine Hentet fra Facebook

Fjerning av føflekker

5/5

Min sønn fjernet to føflekker, ikke noe arr. helt perfekt behandling


Tom Hentet fra Gulesider

Fjerning av føflekker

5/5

meget dyktige folk.
utrolig fornøyd med føflekk fjerning.

tok 10 stykk smertefritt på under 20 min


Jarle Hentet fra Facebook

Fjerning av føflekker

5/5

Quick, easy, painless and very reasonably priced. Dr. Pedro was professional, pleasant and made me feel relaxed.


Will Hentet fra Facebook