Omtaler

5/5 (150+)

Her kan du lese et stort utvalg omtaler hentet direkte fra Facebook, Gule Sider og Google. Trykk gjerne på knappen under for å legge inn din egen omtale.


+  Skriv omtale på Google +  Skriv omtale på Facebook
Fjerning av tatovering

5/5

Fått fjernet både tatovering, munnsår og bihulebetennelse. Super service og flinke folk med fokus på omsorg og ærlighet. Full pott på alle plan!


Mie Hentet fra Facebook

Hårfjerning med laser

5/5

Har fra første stund følt meg som hjemme hos Drammen Laserklinikk. Drude tar deg imot med åpne armer og er veldig opptatt av ditt ve og vel. Så også de andre damene der. Har fjernet hår på rygg, skuldre, overarmer, hode og er kjempefornøyd med hvordan hårene forsvinner. Har nå også begynt med biostimulerende laser på ørene da jeg har slitt mange år med undertrykk og smerter i ørene. Det har hjulpet veldig. Vil anbefale alle som trenger hårfjerning eller annen laserbehandling hos topp personale i hyggelige lokaler å ta turen til Drammen Laserklinikk! Takk Drude og Lillian for måten dere behandler mennesker på. Takk også til dere andre som jobber der! :D


Håkon Hentet fra Gulesider


Legg til en omtale

Hårfjerning med laser

5/5

Di som jobbe der er veldig flinke,og behandler veldig bra jeg har vart der for å fjernhåret, jeg er veldig fornøyd, jeg anbefaler dere og gå der vis dere trenger behandling for hårfjerning eller andre behandlinger


Naz Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har benyttet meg av permanent hårfjerning i bikinien hos Drammen laserklinikk. Før hadde jeg problemer med rød og irritert hud etter bsrbering.Det har jeg aldri mere. Det er fantastisk og har gitt meg en helt ny frihet til å svømme og trene når jeg vil. Takk for god service. De hyggelige damene her tar godt vare på meg og er flinke i jobben sin.


Anonym Hentet fra Gulesider

Fjerning av åreknuter

5/5

Jeg er i utgangspunktet veldig nervøs for alt som har med kroppen å gjøre. på Drammen Laserklinikk hadde jeg to gode opplevelser, en for hvert bein, jeg følte meg omgitt av veldig kompetente profesjonelle folk. det at det er et lite sted skaper ro og det var også viktig for meg. det gikk over en hver forventning bra og resultatet er supert!


Tine Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Jeg har fjernet 4 tatoveringer over en tid ved Drammen Laserklinikk og har oppnådd kjempe resultater. Tatoveringene er helt borte, så jeg kan ikke annet enn å takke dere for den gode jobben dere har gjort. Hos Drammen Laserklinikk fikk jeg fastpris på fjerning av tatoveringene, så det i løpet av prosessen ikke kom noen overraskende kostnader og i prisen inngår det da så mange behandlinger som trengs for at kunden skal være fornøyd med resultatet. Takk for en spennende reise sammen med dere, og tusen takk for super service og det beste resultatet jeg kunne ønsket. Kan anbefale Drammen Laserklinikk når det kommer til fjerning av tatoveringer. Der er de helt RÅ :D


Iselin Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Har tidligere vært til laserbehandling hele 8 ganger på en annen klinikk, uten særlig bra resultat. Tatoveringen var like synlig den. Tok kontakt med Drude og hun ville gjerne hjelpe meg. Har hatt 3 behandlinger med strålende resultat! Fikk fjernet en føflekk sist jeg var der. Smertefritt. Den ble også bra:-) Her er det proffe ansatte som yter ekstraservice, er omsorgsfulle og hyggelige. Et sted jeg føler meg velkommen! Jeg kommer til å bruke Drammen Laserklinikk i tiden fremover for behandling av andre problemer. Takk, Drude


Trude Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Jeg har fjernet hår - permanent!!
Fantastisk at jeg ikke trenger å tenke på barbering/voksing lenger. Shortsen kan tas på når som helst - for hårene er borte, 5 år etter behandling.
Og Drude & Co er en super gjeng!
Takk for god hjelp!!


Karine Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har siden midten av 20årene hatt en tjukk skau av hår på ryggen. Dette har vært plagsomt! Prøvet behandling flere steder, men uten effekt.
Så kontaktet jeg Drude ved Drammen Laserklinikk og etter noen behandlinger har jeg endelig fått en hårfri rygg. Føler meg mye mer vel når jeg drar av meg på overkroppen. Anbefales på det varmeste!


Fredrik Hentet fra Gulesider