Omtaler

5/5 (150+)

Her kan du lese et stort utvalg omtaler hentet direkte fra Facebook, Gule Sider og Google. Trykk gjerne på knappen under for å legge inn din egen omtale.


+  Legg til en omtale på Facebook
Hårfjerning med laser

5/5

Jeg har fjernet hår - permanent!!
Fantastisk at jeg ikke trenger å tenke på barbering/voksing lenger. Shortsen kan tas på når som helst - for hårene er borte, 5 år etter behandling.
Og Drude & Co er en super gjeng!
Takk for god hjelp!!


Karine Hentet fra Facebook

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg har hatt min første behandling med Fraxel CO2 laser hos Drammen laserklinikk. Er så fornøyd med resultatet at jeg har allerede booket meg inn på ny behandling om en 2 mnd tid, og har i tillegg booket time for min mor også. Drude har en utrolig erfaring med behandling av hud med laser og man ser at hun har en lidenskap for jobben sin, noe som vi pasienter tjener på. Jeg har til gode å møte en så ærlig, varm og kunnskapsrik person nettopp i denne bransjen. Jeg kunne ringe henne når som helst etter behandlingen dersom jeg hadde spørsmål og hun fulgte meg opp med etterbehandlinger med biostimulerende laser uten omkostninger. Hun brukte til og med tid på å hjelpe med et sår jeg hadde uten å ta betalt. Jeg kommer til å anbefale Drammen laserklinikk til alle jeg kjenner! Kan ikke få takket Drude nok!


- Hentet fra Gulesider

Legg til en omtale

Fjerning av føflekker

5/5

Quick, easy, painless and very reasonably priced. Dr. Pedro was professional, pleasant and made me feel relaxed.


Will Hentet fra Facebook

Fraksjonell laserbehandling

5/5

- Meget hyggelig og hjelpsomt personell
- Fagkyndige mennesker
- Topp-sjikt instrumenter for diverse behandlinger

Jeg følte meg så komfortabel som jeg muligens kunne ha gjort da jeg var der, og fikk min behandling.

De er også flinke til å følge opp pasienten, med å f.eks. sørge for etterbehandlings-preparater og biostimulerende laser, samt med e-mail/melding.


- Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har benyttet meg av permanent hårfjerning i bikinien hos Drammen laserklinikk. Før hadde jeg problemer med rød og irritert hud etter bsrbering.Det har jeg aldri mere. Det er fantastisk og har gitt meg en helt ny frihet til å svømme og trene når jeg vil. Takk for god service. De hyggelige damene her tar godt vare på meg og er flinke i jobben sin.


Anonym Hentet fra Gulesider

Fjerning av føflekker

5/5

Min sønn fjernet to føflekker, ikke noe arr. helt perfekt behandling


Tom Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Ved hjelp av laserbehandling hos Drude E Kilen fikk jeg fjernet hår i ansiktet permanent. Livet mitt er blitt mye lettere. Før måtte jeg nappe håret daglig og det var veldig slitsomt. Takket være flere behandlinger til fast pris ble jeg kvitt problemmet. Drude har gitt meg topp service og derfor vil jeg anbefalle Drammen Laserklinikk til alle som har tenkt å ta laserbehandling.


Liliana Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Di som jobbe der er veldig flinke,og behandler veldig bra jeg har vart der for å fjernhåret, jeg er veldig fornøyd, jeg anbefaler dere og gå der vis dere trenger behandling for hårfjerning eller andre behandlinger


Naz Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Suoer service, og veldig flinke til å gi informasjon om behandling, forventninger, råd for best mulig resultat osv. Prisen var under halvparten av hva en klinikk i Oslo skulle ha, og de har ikke i nærheten av den kunnskapen Drude Kilen sitter på. Jeg er storfornøyd med resultatet, tatoveringen er borte! Vurderer å ta en ansiktsbehandling for fornyelse av huden på nyåret, her vet de virkelig hva de driver med og de har en stor interesse og stolthet for sitt arbeide.


Irene Hentet fra Gulesider

Legg til en omtale

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Efter 1,5 år med stora smärtor i knät pga av artros och vad det senare också visade sig vara En Baker Cysta fick jag möjligheten att prova medicinsk laser via en bekant i Norge. Efter 3 intensiva behandlingar blev det Stor bättring.
Jag väljer nu att åka från Göteborg varannan vecka för att behandla knät eftersom rörligheten är såpass mycket bättre samt smärtorna borta.
Detta rekommenderas på det starkaste.


Ove Hentet fra Facebook

Fjerning av åreknuter

5/5

Jeg er i utgangspunktet veldig nervøs for alt som har med kroppen å gjøre. på Drammen Laserklinikk hadde jeg to gode opplevelser, en for hvert bein, jeg følte meg omgitt av veldig kompetente profesjonelle folk. det at det er et lite sted skaper ro og det var også viktig for meg. det gikk over en hver forventning bra og resultatet er supert!


Tine Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har fra første stund følt meg som hjemme hos Drammen Laserklinikk. Drude tar deg imot med åpne armer og er veldig opptatt av ditt ve og vel. Så også de andre damene der. Har fjernet hår på rygg, skuldre, overarmer, hode og er kjempefornøyd med hvordan hårene forsvinner. Har nå også begynt med biostimulerende laser på ørene da jeg har slitt mange år med undertrykk og smerter i ørene. Det har hjulpet veldig. Vil anbefale alle som trenger hårfjerning eller annen laserbehandling hos topp personale i hyggelige lokaler å ta turen til Drammen Laserklinikk! Takk Drude og Lillian for måten dere behandler mennesker på. Takk også til dere andre som jobber der! :D


Håkon Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Har tidligere vært til laserbehandling hele 8 ganger på en annen klinikk, uten særlig bra resultat. Tatoveringen var like synlig den. Tok kontakt med Drude og hun ville gjerne hjelpe meg. Har hatt 3 behandlinger med strålende resultat! Fikk fjernet en føflekk sist jeg var der. Smertefritt. Den ble også bra:-) Her er det proffe ansatte som yter ekstraservice, er omsorgsfulle og hyggelige. Et sted jeg føler meg velkommen! Jeg kommer til å bruke Drammen Laserklinikk i tiden fremover for behandling av andre problemer. Takk, Drude


Trude Hentet fra Gulesider

Biostimulerende laserbehandling

5/5

At Drammen Laserklinikk, I receive treatment that helps relieve the symptoms from a digestive autoimmune disease. After the second and third treatments my quality of life greatly improved. The embarrassing and uncomfortable symptoms dramatically decreased. The pain in my abdomen and lower back is gone. I no longer have headaches and brain fog. I am amazed by the effectiveness of the laser treatment. The staff are very kind and professional. The clinic is inviting and comfortable. I am very thankful for the laser care at Drammen Laserklinikk.


Mark Hentet fra Gulesider

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Super service og dyktige medarbeidere! Min mor har slitet med slitasjegikt, og etter at hun har gått til Drude og co er smertene nesten helt borte


Renate Hentet fra Facebook

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg har vært på Drammen Laserklinikk og fått fraksjonell laserbehandling i ansiktet.
Resultatet ble supert! Fine linjer ble mindre, og huden er mye jevnere og glattere.
I tillegg fikk jeg gratis etterbehandling med biostimulerende laser i flere dager etterpå, slik at det tok kortere tid før alt var leget.
Veldig bra service og dyktige folk!


Anonym Hentet fra Facebook

Legg til en omtale

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Jeg tok noen behandlinger med laser for å bli gravid tidlig på høsten i fjor. Allerede etter en eller to behandlinger ble jeg gravid.
For henholdsvis tre og to år siden har jeg hatt spontanaborter.
Nå etter at jeg har fylt 40 har vi fått en flott gutt på snart to uker – vårt første barn!


Hanne Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Fått fjernet både tatovering, munnsår og bihulebetennelse. Super service og flinke folk med fokus på omsorg og ærlighet. Full pott på alle plan!


Mie Hentet fra Facebook

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Jeg har i 15 år hatt et stort ønske om å få barn, men grunnet ufrivillig barnløshet (PCOS og endometriose) har det ikke klaffet - selv med livsstilsendring og mange forskjellige behandlinger. Gjennomgikk 4 mislykkede IVF-behandlinger i 2017/18 og bestemte meg da for å teste ut medisinsk laserbehandling. Fikk time nærmest på dagen hos Drammen Laserklinikk og ble møtt av vennlige og profesjonelle ansatte som over en periode bisto med 12 behandlinger. Behandlingene er ikke smertefulle eller ubehagelige - i motsetning til de fleste andre behandlinger/prosedyrer jeg har gjennomgått i forbindelse med barnløshet. Vi hadde et siste IVF-forsøk og jeg merket betydelig positiv forskjell på hvordan kroppen reagerte på hormonbehandlingen og inngrepet. Og til STOR lykke så satt spiren, og vi venter nå ei lita jente i februar! Dette er HELT FANTASTISK! Og jeg er 100% sikker på at laserbehandlingen har bidratt med en positiv effekt! I ettertid har jeg også sjekket litt og funnet at det er mye forskning på området som støtter at laserbehandling har effekt på barnløshet. Dette er virkelig verdt å prøve! TUSEN takk til Drude og de andre herlige blide jentene som har fulgt meg gjennom denne prosessen! Tommel opp og 5 stjerner til Drammen Laserklinikk!


Janita Hentet fra Facebook

Fjerning av føflekker

5/5

meget dyktige folk.
utrolig fornøyd med føflekk fjerning.

tok 10 stykk smertefritt på under 20 min


Jarle Hentet fra Facebook

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg velger å skrive en omtale her, siden jeg gjerne vil få takket Drude, Lillian og deres kollegaer for usedvanlig personlig, fleksibel og tillitsskapende kundebehandling. Jeg fikk utført en fraksjonell laserbehandling ved Drammen Laserklinikk for rundt 2 måneder siden, og resultatet er kjempefint! De innehar åpenbart stor kompetanse på det de driver med, og selv om fraksjonell laserbehandling er en nokså dyptgående behandlingsmetode, følte jeg meg hele tiden i trygge hender. De har lang erfaring, topp utstyr og standariserte metoder, så jeg vurderte risikoen for uønskede virkninger å være minimal. Agatha som utførte selve behandlingen var varsom og nøyaktig, og med bedøvelseskrem var det ubehagelig, men ikke vondt. For min del var utbredte pigmentflekker som hadde dukket opp etter to graviditeter, hovedårsaken til at jeg ønsket behandlingen. "På kjøpet" har store porer og gamle arr etter kviser blitt mindre, tynn og rynkete hud under øynene har blitt tykkere og jevnere, linjer er mindre tydelige, og huden har generelt blitt fastere. Jeg synes huden ser flere år yngre ut. Det tok rundt en uke etter behandlingen før jeg følte at jeg var "representabel" igjen. Litt sårhet den første dagen etter prosedyren, og et par dager med kløe. De første dagene var jeg til behandlinger med en annen type laser som stimulerer hudens tilhelningen, inkludert i prisen(som forøvrig er god). Det å få denne oppfølgingen; å komme innom i dagene etterpå og få en sjekk, få bekreftet at dette går etter planen, er også en trygghet. I etterkant av behandlingen har jeg startet opp med en hudpleieserie som de fører, Beauté Pacifique, som, muligens sammen med det å ha utført laserbehandlingen, åpenbart er veldig bra for meg med kombinasjonen av tørr og uren hud.
Jeg vil helt sikkert gjenta denne behandlingen selv om noen år, og kan altså varmt anbefale både fraksjonell laserbehandling og Drammen Laserklinikk.


- Hentet fra Gulesider

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Jeg har gått hos Drammen laserklinikk for hårfjerning i ansiktet. Under en av samtalene med Drude, fortalte jeg at mannen min og jeg strevde med å få barn. Utallige prøverørsbehandlinger, bruk av fotsone, homeopati, akupunktur hadde i løpet av tre år ikke gjort meg gravid. Drude foreslo å prøve medisinsk laser over livmor og eggstokker da hun hadde erfaring med at en "sliter" hadde blitt gravid ved bruk av dette. Jeg fikk seks behandlinger, den siste var i april 2011. I mai var jeg inne til nytt prøverørsforsøk ved privatklinikk i Oslo. Nå er jeg gravid. Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at den medisinske laseren optimaliserte forholdene i livmoren min og er en medvirkende årsak til at jeg er seks måneder på vei. Stor takk til Drude for at du gav meg et nytt håp.


Anonym Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har siden midten av 20årene hatt en tjukk skau av hår på ryggen. Dette har vært plagsomt! Prøvet behandling flere steder, men uten effekt.
Så kontaktet jeg Drude ved Drammen Laserklinikk og etter noen behandlinger har jeg endelig fått en hårfri rygg. Føler meg mye mer vel når jeg drar av meg på overkroppen. Anbefales på det varmeste!


Fredrik Hentet fra Gulesider