Hårfjerning med laser

FAST LAVPRIS - 40% rabatt på hårfjerning! 🌿
Kjøp 3 behandlinger, få 5!
Ring 90 55 61 30 for å bestille.

Med markedets beste laser for hårfjerning - diodelaseren - kan vi enkelt og effektivt fjerne uønsket hårvekst alle steder på kroppen. Vi tilbyr alle kunder gratis konsultasjon før eventuell behandling.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Fjern uønsket hårvekst effektivt med laser. Når laserlyset treffer mørkt pigment, absorberes lyset i det, og omdannes til varme. Mørkt hår inneholder mye pigment. Dette hårstrået blir derfor kraftig opphetet, og forsvinner.


Om hårvekst

Hårveksten påvirkes av alder, vitaminer, mineraler, hormoner, visse medisiner og arveanlegg. Hår vokser i sykluser. Hårsekkene kan være aktive eller i hvile. Når det gjelder det håret som vokser på hodet er vekstsyklusen helt opp mot 7 år og ca 90 % av hårsekkene er aktive mens de resterende 10% er i dvale. Hår på armer og ben derimot, har en aktiv vekstsyklus på 2-3 måneder og her er det bare ca. 20% som er aktivt.

Hvor mye hår man har, beror på hvor mange hårsekker som er i en aktiv fase og hvor tett de sitter. Hvor langt håret blir, påvirkes av hvor fort det vokser og hvor lang vekstsyklusen er. Denne varmen ledes til hårsekkens vegger, bunnen vil ved dette brenne og hårsekken vil dø. Metoden fungerer også på hår som vokser innover.


Gratis konsultasjon!

Alle er hjertelig velkommen til gratis konsultasjon hos oss. På konsultasjon får du svar på alt du lurer på angående hårfjerning med laser, og du kan til og med ta en prøve for å kjenne hvordan det føles når laseren fjerner hår! Du er velkommen!

Telefon: 90 55 61 30

Kontaktskjema


Ofte stilte spørsmål:​Kan alle behandles og hvilke områder?


Behandling av mørkt hår gir det beste resultatet. Blondt og grått hår egner seg ikke så godt for behandling. Hvitt hår kan overhodet ikke behandles. En annen faktor som har betydning, er hudtypen. Mørk hud inneholder mye pigment, og da blir til og med huden opphetet av laserpulsen, ikke bare hårsekken. Ideelle forutsetninger oppnås ved kombinasjon av lys hud og mørke hårstrå. I prinsippet kan alle områder med uønsket hårvekst behandles under forutsetning av at de er noenlunde tilgjengelige.

Hvor lang tid tar behandlingen?


Etter korte forberedelser tar eksempelvis en overleppe 5-10 minutter. En bikinilinje 10-15 minutter. Ben og andre større områder må bedømmes individuelt ut ifra hvor tett håret vokser. Grove hårstrå må man behandle mer intensivt, og det tar lengre tid.

Hvor lang tid mellom behandlingene?


Ca 8 uker. Dette beror på at man må vente til hvilende hårsekker blir aktive igjen. Det er for det meste ingen ulempe å vente lengre ettersom én behandling blir mer effektiv jo mere hår som er kommet ut. I en del tilfeller er det tilrådelig å vente lenger for å få best mulig effekt. Hos en del personer kan det, etter 4-5 behandlinger, se ut som om man plutselig har fått mer hår. Det som skjer, er at de midlertidig passive hårsekkene aktiveres av kroppen (pga laserens stimulerende effekt på celler), og kommer i gang raskere enn de skulle ha gjort uten behandling. Dette innebærer ikke at metoden ikke fungerer; tvert imot – det betyr bare at man kommer fram til sluttresultatet raskere. Man når flere hårsekker per behandling.

Gjør det vondt?


Noe ubehag kan kjennes. De fleste synes at laserpulsene stikker litt, men man venner seg snart til dette. Men smerten er betraktelig mindre enn ved diatermi og de fleste andre former for lysbehandling. Hvor mye man kjenner, beror på flere faktorer; – hvor man behandler, hvor mye pigment som finnes i huden, hvor mørke hårstråene er som belyses og hvilken pulsstyrke som velges. Smertegrense og motivasjon varierer fra tilfelle til tilfelle.

Hvilket resultat kan man forvente?


Et mørkt hårstrå som treffes blir altså sterkt opphetet, og hårsekken brenner opp. Om skaden er tilstrekkelig, ødelegges hårsekken og transporteres bort av kroppen. Laserbehandlet hår faller ut innen 4 uker. Om skaden på hårsekken er mindre, kan resultatet i stedet bli at den produserer tynnere eller upigmentert hår, hvilket synes mindre. Disse hårene kan man i så fall bli helt kvitt ved en senere behandling.

Det finnes enkelte personer som metoden ikke fungerer tilfredsstillende på, men hos de fleste med mørkt hår og lys hud er resultatet veldig bra. En stor del av håret forsvinner permanent allerede etter noen få behandlinger. Resultatet kan bli litt forskjellig på ulike kroppsdeler. Andre faktorer som påvirker kan være personens alder, evt medisinbruk og hormonelle status. Det er også store variasjoner mellom ulike individer. De hårsekker som er borte kommer ikke igjen, men rent teoretisk kan stamceller i huden bygge opp nye hårsekker. Enkelte etterbehandlinger kan være nødvendig for å opprettholde resultatet.

Utføres av


Agata

Laserterapeut

Agnieszka

Laserterapeut

Nasim

Laserterapeut

Cathrine

LaserterapeutPriserHårfjerning med laser

Priser er per behandling. 🌿😊

Ring oss på 90 55 61 30 for å kjøpe pakke!


Område Ordinærpris per behandling
Pakketilbud -40%
5 behandlinger
Ansikt
1 850,- 5 550,-
Spar 3 700,-
Under armer
1 350,- 4 050,-
Spar 2 700,-
Armer
3 100,- 9 300,-
Spar 6 200,-
Hender
700,- 2 100,-
Spar 1 400,-
Rygg og skuldre
4 250,- 12 750,-
Spar 8 500,-
Nakke
1 250,- 3 750,-
Spar 2 500,-
Front
3 800,- 11 400,-
Spar 7 600,-
Legger
2 850,- 8 550,-
Spar 5 700,-
Fot
700,- 2 100,-
Spar 1 400,-
Lår
3 500,- 10 500,-
Spar 7 000,-
Bikinilinje
1 650,- 4 950,-
Spar 3 300,-
Brasiliansk
3 150,- 9 450,-
Spar 6 300,-
Overleppe
900,- 2 700,-
Spar 1 800,-
Hake
1 150,- 3 450,-
Spar 2 300,-
Rumpeballer
3 125,- 9 375,-
Spar 6 250,-
Mavestripe
1 250,- 3 750,-
Spar 2 500,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste

Omtaler

Hårfjerning med laser

5/5

Jeg har fjernet hår - permanent!!
Fantastisk at jeg ikke trenger å tenke på barbering/voksing lenger. Shortsen kan tas på når som helst - for hårene er borte, 5 år etter behandling.
Og Drude & Co er en super gjeng!
Takk for god hjelp!!


Karine Hentet fra Facebook

Hårfjerning med laser

5/5

Har siden midten av 20årene hatt en tjukk skau av hår på ryggen. Dette har vært plagsomt! Prøvet behandling flere steder, men uten effekt.
Så kontaktet jeg Drude ved Drammen Laserklinikk og etter noen behandlinger har jeg endelig fått en hårfri rygg. Føler meg mye mer vel når jeg drar av meg på overkroppen. Anbefales på det varmeste!


Fredrik Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har fra første stund følt meg som hjemme hos Drammen Laserklinikk. Drude tar deg imot med åpne armer og er veldig opptatt av ditt ve og vel. Så også de andre damene der. Har fjernet hår på rygg, skuldre, overarmer, hode og er kjempefornøyd med hvordan hårene forsvinner. Har nå også begynt med biostimulerende laser på ørene da jeg har slitt mange år med undertrykk og smerter i ørene. Det har hjulpet veldig. Vil anbefale alle som trenger hårfjerning eller annen laserbehandling hos topp personale i hyggelige lokaler å ta turen til Drammen Laserklinikk! Takk Drude og Lillian for måten dere behandler mennesker på. Takk også til dere andre som jobber der! :D


Håkon Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Har benyttet meg av permanent hårfjerning i bikinien hos Drammen laserklinikk. Før hadde jeg problemer med rød og irritert hud etter bsrbering.Det har jeg aldri mere. Det er fantastisk og har gitt meg en helt ny frihet til å svømme og trene når jeg vil. Takk for god service. De hyggelige damene her tar godt vare på meg og er flinke i jobben sin.


Anonym Hentet fra Gulesider

Hårfjerning med laser

5/5

Ved hjelp av laserbehandling hos Drude E Kilen fikk jeg fjernet hår i ansiktet permanent. Livet mitt er blitt mye lettere. Før måtte jeg nappe håret daglig og det var veldig slitsomt. Takket være flere behandlinger til fast pris ble jeg kvitt problemmet. Drude har gitt meg topp service og derfor vil jeg anbefalle Drammen Laserklinikk til alle som har tenkt å ta laserbehandling.


Liliana Hentet fra Gulesider