Biostimulerende laserbehandling

Med biostimulerende laser - også kalt medisinsk laser og LLLT (Low level laser therapy) - kan vi behandle en rekke akutte og kroniske plager. Laserlyset normalisererer tilstanden til cellene som behandles.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Med biostimulerende laser - også kalt medisinsk laser og LLLT (Low level laser therapy) - kan vi behandle en rekke akutte og kroniske plager. Laserlyset normalisererer tilstanden til cellene som behandles.


LLLT OG PBM Utvid +

Aktuelle plager

Har du eller kjenner du noen som sliter med smerter i forbindelse med nedenfornevnte plager så kan vi kanskje hjelpe til. Det finnes vitenskapelig dokumentasjon på at laserbehandling kan være svært effektivt på dette. Behandlingen er helt smertefri.

 • NAKKESMERTER
 • RYGGSMERTER
 • SENEBETENNELSE
 • ULCERØS COLITT
 • VONDT I SKULDRE
 • FORKALKNINGER I LEDD
 • SÅR SOM IKKE GROR
 • BIHULEBETENNELSE
 • BARNLØSHET
 • LYMFEØDEM
 • IDRETTSKADER
 • ØREBETENNELSE
 • FIBROMYALGI
 • MAVESÅR
 • MIGRENE
 • ALLERGI
 • SLITASJEGIKT
 • BRUDDSKADER
 • MUNNSÅR

Biostimulerende laserbehandling påvirker immunforsvaret lokalt, behandlingen er anti-inflammatorisk og kan påvirke smertetilstander omgående.


Ofte stilte spørsmål:Gjør det vondt?


Nei, behandling med biostimulerende laser gjør ikke vondt. Men man kan kjenne en liten følelse av varme da laserlyset setter i gang prosesser i cellene.

Hvor lang tid tar det?


Tiden det tar å behandle med biostimulerende laser varierer avhengig av området og plagene som behandles.

Hvor ofte må man behandles?


Tiden mellom behandlinger varierer avhengig av hvor akutt plagen er. En akutt plage behandles oftere enn en kronisk plage.

Utføres av


Agnieszka

Laserterapeut

Cathrine

Laserterapeut

Agata

Laserterapeut

Nasim

LaserterapeutPriserBiostimulerende laserbehandling

For behandling med biostimulerende laser betaler man for tiden som brukes.


Fra kr.
Detaljer fåes på konsultasjon
1 000,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste

Omtaler

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Jeg har gått hos Drammen laserklinikk for hårfjerning i ansiktet. Under en av samtalene med Drude, fortalte jeg at mannen min og jeg strevde med å få barn. Utallige prøverørsbehandlinger, bruk av fotsone, homeopati, akupunktur hadde i løpet av tre år ikke gjort meg gravid. Drude foreslo å prøve medisinsk laser over livmor og eggstokker da hun hadde erfaring med at en "sliter" hadde blitt gravid ved bruk av dette. Jeg fikk seks behandlinger, den siste var i april 2011. I mai var jeg inne til nytt prøverørsforsøk ved privatklinikk i Oslo. Nå er jeg gravid. Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at den medisinske laseren optimaliserte forholdene i livmoren min og er en medvirkende årsak til at jeg er seks måneder på vei. Stor takk til Drude for at du gav meg et nytt håp.


Anonym Hentet fra Gulesider

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Super service og dyktige medarbeidere! Min mor har slitet med slitasjegikt, og etter at hun har gått til Drude og co er smertene nesten helt borte


Renate Hentet fra Facebook

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Jeg har i 15 år hatt et stort ønske om å få barn, men grunnet ufrivillig barnløshet (PCOS og endometriose) har det ikke klaffet - selv med livsstilsendring og mange forskjellige behandlinger. Gjennomgikk 4 mislykkede IVF-behandlinger i 2017/18 og bestemte meg da for å teste ut medisinsk laserbehandling. Fikk time nærmest på dagen hos Drammen Laserklinikk og ble møtt av vennlige og profesjonelle ansatte som over en periode bisto med 12 behandlinger. Behandlingene er ikke smertefulle eller ubehagelige - i motsetning til de fleste andre behandlinger/prosedyrer jeg har gjennomgått i forbindelse med barnløshet. Vi hadde et siste IVF-forsøk og jeg merket betydelig positiv forskjell på hvordan kroppen reagerte på hormonbehandlingen og inngrepet. Og til STOR lykke så satt spiren, og vi venter nå ei lita jente i februar! Dette er HELT FANTASTISK! Og jeg er 100% sikker på at laserbehandlingen har bidratt med en positiv effekt! I ettertid har jeg også sjekket litt og funnet at det er mye forskning på området som støtter at laserbehandling har effekt på barnløshet. Dette er virkelig verdt å prøve! TUSEN takk til Drude og de andre herlige blide jentene som har fulgt meg gjennom denne prosessen! Tommel opp og 5 stjerner til Drammen Laserklinikk!


Janita Hentet fra Facebook

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Efter 1,5 år med stora smärtor i knät pga av artros och vad det senare också visade sig vara En Baker Cysta fick jag möjligheten att prova medicinsk laser via en bekant i Norge. Efter 3 intensiva behandlingar blev det Stor bättring.
Jag väljer nu att åka från Göteborg varannan vecka för att behandla knät eftersom rörligheten är såpass mycket bättre samt smärtorna borta.
Detta rekommenderas på det starkaste.


Ove Hentet fra Facebook

Biostimulerende laserbehandling

5/5

Laser, bihulebetennelse. SÅ fornøydFra min mor; Jeg har vært plaget med bihulebetennelse i flere år, samt dårlig lungekapasitet (som de mener kan ha en sammenheng). Jeg opererte bihulene for 1,5 år siden, etter kort tid gikk jeg tilbake til gammel tilstand. Etter to behandlinger ved laserklinikken i Drammen merket jeg allerede forbedring. Mindre forkjølet og ikke så "trykk" i øvre del av hodet. Har også fått mer energi og overskudd. Har nå hatt 6 behandlinger, og det har blitt fantastisk mye bedre.


Maud Hentet fra Gulesider