Tilbud

Hudforbedring med laser

Spar 8.500,-

Moderne laserteknologi

Forebygger mot aldring

Sertifiserte laserterapeuter

Få sterkere, jevnere, sunnere og flottere hud med vår hudforbedringsbehandling. Forbedre alt fra pigmentflekker, acne arr, porer, ujevn hud, solskader, til små rynker og linjer. Vi setter sammen et skreddersydd behandlingsprogram for deg og din hud på en uforpliktende gratis konsultasjon.


Priser Gratis konsultasjon Bestill time

Galleri Utvid +


Om behandlingen


1. Introduksjon

Hudforbedring med laser kan forbedre alt fra pigmentflekker, acne arr, porer, ujevn hud, solskader, til små rynker og linjer. Pris og antall behandlinger avhenger av resultatet du ønsker, og vi planlegger gjerne et skreddersydd behandlingsprogram for deg på en uforpliktende gratis konsultasjon!

2. Den beste laseren

Med Cutera Enlighten 3 er vi den eneste klinikken i Norge med verdens mest moderne laser for hudforbedring. Denne laseren lar oss kombinere forskjellige programmer for et optimalt resultat for hver enkelt hudtype og formål. I galleriet kan du se videoer av laseren i bruk samt et lite utvalg før- og etter bilder.Utføres av

Agata

Laserterapeut

Lillian

Laserterapeut

Cathrine

Laserterapeut

Aga

LaserterapeutPriser

Hudforbedring med laser

Vi har gleden av å tilby hudforbedring med markedets nyeste og beste laserteknologi. Ring oss på tlf. 90 55 61 30 ved spørsmål, eller avtal en gratis konsultasjon.

Beskrivelse Pris
Fra
6 000,-
Superpakke
7 behandlinger og 1 gratis krem fra Skinceuticals
38 500,-
30 000,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Full prisliste

Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!


90 55 61 30 eller Kontakt oss