Fjerning av tatovering

Fjerner alle farger

Sertifiserte laserterapeuter

Det beste utstyret

Tatoveringsfjerning med laser er en effektiv måte for å bli kvitt tatovering. Vi tilbyr uforpliktende gratis konsultasjon - her får du svar på alt du lurer på angående pris, antall behandlinger osv.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time

Galleri Utvid +


Informasjon


1. Introduksjon

Metoden for å fjerne tatoveringer med laser er godt utprøvd og dokumentert. Energien fra laserlyset bryter ned pigmentet i tatoveringen og blekket forsvinner ut av kroppen. Tatoveringen blir blekere for hver behandling som utføres, og antall behandlinger man trenger varier ut ifra bl.a. hva slags type blekk som er brukt, farge på tatoveringen, hudtype osv. For at vi skal kunne gi deg en detaljert prognose er det best å sette opp en gratis konsultasjon, her får du svar på alt du lurer på angående fjerning av din tatovering.

2. Utstyret som brukes er viktig

Vi har nylig - som eneste klinikk i Norge - tatt i bruk Cutera Enlighten III til fjerning av tatoveringer. Dette er markedets nyeste og mest effektive maskin for fjerning av tatoveringer. Den kombinerer både nano- og picoteknologi for å gi utrolige resultater ved fjerning av tatovering. Søk på "Enlighten tattoo removal" på Google for å se hva andre har å si om denne laseren.

3. Prognose

Antall behandlinger avhenger av individuelle faktorer som farge på tatovering, hvordan den er laget, hudtype osv. Ved å komme på en gratis konsultasjon kan vi gi deg en god indikasjon på hvordan nettopp din behandlingsprosess vil bli. Det er umulig å gi en prognose hvordan behandlingen vil bli over telefon.
Utføres av

Agata

Laserterapeut

Cathrine

Laserterapeut

Aga

Laserterapeut

Lillian

LaserterapeutPriser

Fjerning av tatovering

Pris på fjerning av tatovering må gis etter vi har sett selve tatoveringen. Ta derfor kontakt på tlf. 90 55 61 30, eller kontaktskjema for å få en pris.

Vi gir fastpris på fjerning av tatovering, det vil si at du betaler en sum første gang du kommer, og kan da komme tilbake helt til laseren har fjernet alt blekket den kan fjerne.

Beskrivelse Pris
Gratis konsultasjon
0,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Full prisliste

Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!


90 55 61 30 eller Kontakt oss

Omtaler

Fjerning av tatovering

5/5

Har tidligere vært til laserbehandling hele 8 ganger på en annen klinikk, uten særlig bra resultat. Tatoveringen var like synlig den. Tok kontakt med Drude og hun ville gjerne hjelpe meg. Har hatt 3 behandlinger med strålende resultat! Fikk fjernet en føflekk sist jeg var der. Smertefritt. Den ble også bra:-) Her er det proffe ansatte som yter ekstraservice, er omsorgsfulle og hyggelige. Et sted jeg føler meg velkommen! Jeg kommer til å bruke Drammen Laserklinikk i tiden fremover for behandling av andre problemer. Takk, Drude


Trude Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Jeg har fjernet 4 tatoveringer over en tid ved Drammen Laserklinikk og har oppnådd kjempe resultater. Tatoveringene er helt borte, så jeg kan ikke annet enn å takke dere for den gode jobben dere har gjort. Hos Drammen Laserklinikk fikk jeg fastpris på fjerning av tatoveringene, så det i løpet av prosessen ikke kom noen overraskende kostnader og i prisen inngår det da så mange behandlinger som trengs for at kunden skal være fornøyd med resultatet. Takk for en spennende reise sammen med dere, og tusen takk for super service og det beste resultatet jeg kunne ønsket. Kan anbefale Drammen Laserklinikk når det kommer til fjerning av tatoveringer. Der er de helt RÅ :D


Iselin Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Fått fjernet både tatovering, munnsår og bihulebetennelse. Super service og flinke folk med fokus på omsorg og ærlighet. Full pott på alle plan!


Mie Hentet fra Facebook

Fjerning av tatovering

5/5

Suoer service, og veldig flinke til å gi informasjon om behandling, forventninger, råd for best mulig resultat osv. Prisen var under halvparten av hva en klinikk i Oslo skulle ha, og de har ikke i nærheten av den kunnskapen Drude Kilen sitter på. Jeg er storfornøyd med resultatet, tatoveringen er borte! Vurderer å ta en ansiktsbehandling for fornyelse av huden på nyåret, her vet de virkelig hva de driver med og de har en stor interesse og stolthet for sitt arbeide.


Irene Hentet fra Gulesider