Fjerning av tatovering

Tatoveringsfjerning med laser er en effektiv måte for å bli kvitt tatovering. Vi tilbyr uforpliktende gratis konsultasjon - her får du svar på alt du lurer på angående pris, antall behandlinger osv.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Metoden for å fjerne tatoveringer med laser er godt utprøvd og dokumentert. Energien fra laserlyset bryter ned pigmentet i tatoveringen og blekket forsvinner ut av kroppen. Tatoveringen blir blekere for hver behandling som utføres, og antall behandlinger man trenger varier ut ifra bl.a. hva slags type blekk som er brukt, farge på tatoveringen, hudtype osv. For at vi skal kunne gi deg en detaljert prognose er det best å sette opp en gratis konsultasjon, her får du svar på alt du lurer på angående fjerning av din tatovering.

Den beste laseren

Vi har nylig som eneste klinikk i Norge tatt i bruk Cutera Enlighten til fjerning av tatoveringer. Dette er markedets nyeste og desidert beste maskin for fjerning av tatoveringer. Den kombinerer både nano- og picoteknologi for å gi utrolige resultater ved fjerning av tatovering. Søk på "Enlighten tattoo removal" på Google for å se hva andre har å si om denne laseren.


Prognose

Antall behandlinger avhenger av individuelle faktorer som farge på tatovering, hvordan den er laget, hudtype osv. Ved å komme på en gratis konsultasjon kan vi gi en mye bedre indikasjon på hvordan nettopp din behandlingsprosess vil bli. Det er umulig å gi en prognose hvordan behandlingen vil bli på telefon.


Ofte stilte spørsmål:Hvor mange behandlinger trenger jeg?


Et estimat for antall behandlinger kan gis først etter testbehandlingen. Behandlingene er vanligvis annenhver måned med to måneder (8 uker) intervaller. Dette er fordi kroppen trenger tid på å fjerne pigmenter som er behandlet med laser. Dette intervallet kan ikke bli mindre. Det kan ta mellom 4-8 behandlinger for å se sluttresultatet – noen ganger trenger man enda flere behandlinger. Totalt antall nødvendige behandlinger avhenger av flere faktorer; antall farger i tatoveringen, hvor lenge tatoveringen har sittet på, hvor dyp den er, behandlingsform og individuell respons på behandling.

Hvilke faktorer spiller inn?


Fargene på tatoveringen, antall lag på tatoveringen og hvor på kroppen det er. Hvor tatovering er ikke spiller så mye for blekingen, men den kan ha en potensiell risiko for arrdannelse. I tillegg heler hvert individ forskjellig. Det blir sjelden arr i ansiktet, hender og underarmer. Når du kommer til halsen, nakken, øvre armer og skuldre øker risikoen for arrdannelse. Overkroppen, mage og rygg er mest utsatt for arrdannelse. Vi har fjernet tatoveringer siden januar 2007 og har ikke registrert arrdannelse enda på noen av våre pasienter så vi vil si at faren for å få arr er minimal.

Hvordan foregår selve behandlingen?


Vi holder laseren som en penn mot huden. Laserlyset kommer i skarpe pulser og vi flytter laserhåndstykket over tatoveringen din. Laserterapeuten og pasienten bruker vernebriller under behandling. I løpet av behandlingen sier noen det gjør litt vondt, men det varierer mye fra person til person. Mange føler seg "som om noen kuttet en gummistrikk mot huden din." Men de fleste mener det var mindre smertefullt å få tatovering enn å fjerne det.

Utføres av


Agata

Laserterapeut

Agnieszka

Laserterapeut

Nasim

Laserterapeut

Cathrine

LaserterapeutPriserFjerning av tatovering

Hva fjerning av en tatovering vil koste avhenger av størrelsen – man må derfor komme til en konsultasjon for å få en eksakt pris. Det er umulig å gi en pris på fjerning av tatovering uten å ha sett den først. Ta kontakt for gratis konsultasjon!


Øyenbryn
1 250,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste

Omtaler

Fjerning av tatovering

5/5

Har tidligere vært til laserbehandling hele 8 ganger på en annen klinikk, uten særlig bra resultat. Tatoveringen var like synlig den. Tok kontakt med Drude og hun ville gjerne hjelpe meg. Har hatt 3 behandlinger med strålende resultat! Fikk fjernet en føflekk sist jeg var der. Smertefritt. Den ble også bra:-) Her er det proffe ansatte som yter ekstraservice, er omsorgsfulle og hyggelige. Et sted jeg føler meg velkommen! Jeg kommer til å bruke Drammen Laserklinikk i tiden fremover for behandling av andre problemer. Takk, Drude


Trude Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Suoer service, og veldig flinke til å gi informasjon om behandling, forventninger, råd for best mulig resultat osv. Prisen var under halvparten av hva en klinikk i Oslo skulle ha, og de har ikke i nærheten av den kunnskapen Drude Kilen sitter på. Jeg er storfornøyd med resultatet, tatoveringen er borte! Vurderer å ta en ansiktsbehandling for fornyelse av huden på nyåret, her vet de virkelig hva de driver med og de har en stor interesse og stolthet for sitt arbeide.


Irene Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Jeg har fjernet 4 tatoveringer over en tid ved Drammen Laserklinikk og har oppnådd kjempe resultater. Tatoveringene er helt borte, så jeg kan ikke annet enn å takke dere for den gode jobben dere har gjort. Hos Drammen Laserklinikk fikk jeg fastpris på fjerning av tatoveringene, så det i løpet av prosessen ikke kom noen overraskende kostnader og i prisen inngår det da så mange behandlinger som trengs for at kunden skal være fornøyd med resultatet. Takk for en spennende reise sammen med dere, og tusen takk for super service og det beste resultatet jeg kunne ønsket. Kan anbefale Drammen Laserklinikk når det kommer til fjerning av tatoveringer. Der er de helt RÅ :D


Iselin Hentet fra Gulesider

Fjerning av tatovering

5/5

Fått fjernet både tatovering, munnsår og bihulebetennelse. Super service og flinke folk med fokus på omsorg og ærlighet. Full pott på alle plan!


Mie Hentet fra Facebook