Fjerning av åreknuter

Utføres av Dr. Eirik Øvensen

Spesialist i karkirurgi

Raskt tilbake på bena!

Gratis konsultasjon!

Åreknuteoperasjon hos Drammen Laserklinikk er en elegant metode for å bli kvitt åreknuter. Dr. Eirik Øvensen fjerner åreknuter med moderne metoder, og man er raskt tilbake til å føle seg 100%. Avtal gjerne en uforpliktende gratis konsultasjon for å bli trygg på at behandlingen er riktig for deg.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time

Galleri Utvid +


Om behandlingen


1. Hva er åreknuter?

Åreknuter, varicer på lår og legger lar seg enkelt behandle uten å etterlate arr. Moderne behandlingsmetoder av åreknuter gir også penere kosmetisk resultat. Årsaker til åreknuter kan være arvelighet, alder, overvekt, graviditet og stående yrker. Åreknuter er som regel ikke farlig, men det er sjenerende. Nye behandlingsmetoder gjør det også enklere å behandle eldre pasienter. Man trenger ikke narkose, og det er omtrent ingen rekonvalesenstid, noe som resulterer i et vesentlig mindre ubehag for pasienten.

2. Hvem kan få utført moderne operasjon?

De fleste pasienter med åreknuter og sprengte blodkar kan behandles med et godt resultat. Det gjelder også pasienter som tidligere er operert en eller flere ganger. Nesten alle er fornøyde med det kosmetiske resultatet og oppnår symptomlindring ved eventuelle plager.

3. Før behandling

Alle pasienter undersøkes med ultralyd før operasjonen for å finne hvilke årer som er defekte og å kunne behandle ut i fra det man finner. På den måten får man det mest optimale resultatet.

4. Behandlingsmetoder

Endovenøs laserbehandling

Gjelder behandling av hovedstamme venene, de som ofte forårsaker de synlige åreknutene. Vi behandler venen med laser slik at den tilstoppes. Dette utføres i stedet for såkalt "stripping" hvor man trekker ut venen som etterlater arr og er langt mer smertefullt. Laserbehandlingen utføres med lokalbedøvelse.

Endovenøs limbehandling

Behandling med medisinsk lim, Venaseal. Detter er en ny behandlingsform av åreknuter som ble lansert i Europa i 2011. Istedet for å varmebehandle venen med laser, limes den sammen slik at den tilstoppes. Dette er en like effektiv, men dyrere metode enn bruk av laser.

Microflebectomi

Når åreknutene er slynget og ligger overfladisk, fjernes de ved hjelp av små stikk i huden. Vi sprøyter bedøvelsesvæske sammen med adrenalin, slik at årene krymper sammen. Dette gjør at de lettere kan trekkes ut gjennom små hull i huden, samt at det forhindrer blødning. Metoden gir ofte blodutredelse i ca 2-6 uker etter inngrepet.

Sklerosering

Sprengte blodkar, tynne årer som sitter i huden (ikke åreknuter) og behandles ved injeksjon av Aetoxisklerol. Dette ødelegger de små årene slik at de etter hvert forsvinner. Har man samtidig åreknuter må disse også fjernes for å få et godt resultat. Metoden må ofte gjentas for å få et tilfredstillende resultat. Det kan ta 4 – 6 mnd. før man ser det endelige resultatet.

5. Komplikasjoner etter operasjon?

Det er uvanlig med komplikasjoner etter moderne åreknutekirurgi, blodpropp og infeksjoner forekommer svært sjeldent. Ved laserbehandling eller lim oppnår mindre enn 10% åreknute betennelse. Dette er ikke farlig og gir seg etter ca. 1 uke og behandles med Ibux tabletter.

6. Velkommen til gratis konsultasjon!

Spesialist i kar- og venekirurgi Eirik Øvensen er klar for å ta imot pasienter til gratis konsultasjon. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du vurderer åreknutebehandling, vi er her for å informere og å hjelpe. Du er velkommen!Utføres av

Eirik Øvensen

Lege / KirurgPriser

Fjerning av åreknuter

Prisen for fjerning av åreknuter er pr. ben. For 2 ben får man en liten rabatt (se pris). Alle åreknuteoperasjoner utføres av Dr. Eirik Øvensen, spesialist i karkirurgi. Eirik har lang erfaring med moderne åreknuteoperasjoner.

Beskrivelse Pris
Gratis konsultasjon
0,-
1 ben
Åreknuteoperasjon
19 000,-
2 ben
Åreknuteoperasjon
35 000,-
Sklerosering
6 250,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Full prisliste

Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!


90 55 61 30 eller Kontakt oss

Omtaler

Fjerning av åreknuter

5/5

Jeg er i utgangspunktet veldig nervøs for alt som har med kroppen å gjøre. på Drammen Laserklinikk hadde jeg to gode opplevelser, en for hvert bein, jeg følte meg omgitt av veldig kompetente profesjonelle folk. det at det er et lite sted skaper ro og det var også viktig for meg. det gikk over en hver forventning bra og resultatet er supert!

Tine Hentet fra Gulesider