Fraksjonell laserbehandling

Med fraksjonell CO2 laser reduserer og fjerner vi rynker, arr, pigmentflekker m.m. Behandlingen gir en fornyelse av hudens ytterste lag, samt oppstramming av bindevevet.


Priser Omtaler Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Ved behandling med Fraksjonell CO2 laser kan vi redusere rynker og linjer i ansiktet. Bruken av Fraksjonell CO2 laser gir svært gode resultater på rynker etter bare en behandling.

Fraksjonell laser er en av de mest virkningsfulle metodene i forbindelse med hudforbedring. Behandlingen med fraksjonell CO2 laser gir en fornyelse av hudens øverste hudlag (horncellelaget), samt oppstramming av bindevevet. Behandlingen bremser aldringsprosessen og fører til en klar forbedring av hudens utseende. Laserbehandlingen hjelper huden til å sette i gang collagenproduksjonen som sørger for spenst, fasthet og fuktighet.


Forventinger / resultat

Du oppnår en friskere hudfarge, forminsking av grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles også glattere, mykere og fastere. Kort rekonvalesenstid, behandlingen gjør at ca 70 % av huden er urørt, noe som gjør tilhelingen raskere. Laser virker stimulerende på alle cellene i huden. Nye elastiske fibre blir bygget opp og kollagenet blir stimulert slik at det virkelig er snakk om hudfornyelse. Cellene som bygger opp kollagenet i huden styrkes, og blodsirkulasjonen og oksygenopptaket i cellene øker.


Forberedelse før behandling

Alle som skal ha fraksjonell laserbehandling bør holde seg borte fra sola 4 uker før behandling. En time før behandlingen får man smertekrem i ansiktet for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.


Etter behandling

Man må man regne med å ikke se veldig "representabel" ut de fire-fem første dagene. Drammen Laserklinikk gir alle sine kunder gratis etterbehandling med biostimulerende laser hver dag i inntil en uke, for å gjøre rekonvalsenstiden så kort som mulig og for å resultatoptimere behandlingen.


Kontraindikasjoner

Vi behandler ikke gjerne mennesker som har en kjent disposisjon for å få arrdannelser ("hypertrofiske arr") eller har lett for å få pigmentforandringer. Ellers fraråder vi folk med alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, betydelig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom fraksjonell laserbehandling. Personer som går på sterke tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før et år etter avsluttet behandling.


Gratis konsultasjon / Pris

Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid.

Pris pr. behandling for hele ansiktet er kr. 12.500,-.

I denne prisen får alle kunder biostimulerende laser for opptil kr. 4000,- gratis fordi vi ser at denne etterbehandlingen minimaliserer rekonvalsenstiden og også optimaliserer resultatet


Utføres av


Agata

Laserterapeut

Agnieszka

Laserterapeut

Nasim

Laserterapeut

Cathrine

LaserterapeutPriserFraksjonell laserbehandling

Prisen er for en komplett behandling, fra A til Å. Hvis kunden ønsker får de gratis etterbehandling i dagene etterpå med biostimulerende laser for å forkorte helingstiden – dette vil også optimalisere resultatet av behandlingen.


Per behandling
12 500,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste

Omtaler

Fraksjonell laserbehandling

5/5

- Meget hyggelig og hjelpsomt personell
- Fagkyndige mennesker
- Topp-sjikt instrumenter for diverse behandlinger

Jeg følte meg så komfortabel som jeg muligens kunne ha gjort da jeg var der, og fikk min behandling.

De er også flinke til å følge opp pasienten, med å f.eks. sørge for etterbehandlings-preparater og biostimulerende laser, samt med e-mail/melding.


- Hentet fra Gulesider

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg har hatt min første behandling med Fraxel CO2 laser hos Drammen laserklinikk. Er så fornøyd med resultatet at jeg har allerede booket meg inn på ny behandling om en 2 mnd tid, og har i tillegg booket time for min mor også. Drude har en utrolig erfaring med behandling av hud med laser og man ser at hun har en lidenskap for jobben sin, noe som vi pasienter tjener på. Jeg har til gode å møte en så ærlig, varm og kunnskapsrik person nettopp i denne bransjen. Jeg kunne ringe henne når som helst etter behandlingen dersom jeg hadde spørsmål og hun fulgte meg opp med etterbehandlinger med biostimulerende laser uten omkostninger. Hun brukte til og med tid på å hjelpe med et sår jeg hadde uten å ta betalt. Jeg kommer til å anbefale Drammen laserklinikk til alle jeg kjenner! Kan ikke få takket Drude nok!


- Hentet fra Gulesider

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg velger å skrive en omtale her, siden jeg gjerne vil få takket Drude, Lillian og deres kollegaer for usedvanlig personlig, fleksibel og tillitsskapende kundebehandling. Jeg fikk utført en fraksjonell laserbehandling ved Drammen Laserklinikk for rundt 2 måneder siden, og resultatet er kjempefint! De innehar åpenbart stor kompetanse på det de driver med, og selv om fraksjonell laserbehandling er en nokså dyptgående behandlingsmetode, følte jeg meg hele tiden i trygge hender. De har lang erfaring, topp utstyr og standariserte metoder, så jeg vurderte risikoen for uønskede virkninger å være minimal. Agatha som utførte selve behandlingen var varsom og nøyaktig, og med bedøvelseskrem var det ubehagelig, men ikke vondt. For min del var utbredte pigmentflekker som hadde dukket opp etter to graviditeter, hovedårsaken til at jeg ønsket behandlingen. "På kjøpet" har store porer og gamle arr etter kviser blitt mindre, tynn og rynkete hud under øynene har blitt tykkere og jevnere, linjer er mindre tydelige, og huden har generelt blitt fastere. Jeg synes huden ser flere år yngre ut. Det tok rundt en uke etter behandlingen før jeg følte at jeg var "representabel" igjen. Litt sårhet den første dagen etter prosedyren, og et par dager med kløe. De første dagene var jeg til behandlinger med en annen type laser som stimulerer hudens tilhelningen, inkludert i prisen(som forøvrig er god). Det å få denne oppfølgingen; å komme innom i dagene etterpå og få en sjekk, få bekreftet at dette går etter planen, er også en trygghet. I etterkant av behandlingen har jeg startet opp med en hudpleieserie som de fører, Beauté Pacifique, som, muligens sammen med det å ha utført laserbehandlingen, åpenbart er veldig bra for meg med kombinasjonen av tørr og uren hud.
Jeg vil helt sikkert gjenta denne behandlingen selv om noen år, og kan altså varmt anbefale både fraksjonell laserbehandling og Drammen Laserklinikk.


- Hentet fra Gulesider

Fraksjonell laserbehandling

5/5

Jeg har vært på Drammen Laserklinikk og fått fraksjonell laserbehandling i ansiktet.
Resultatet ble supert! Fine linjer ble mindre, og huden er mye jevnere og glattere.
I tillegg fikk jeg gratis etterbehandling med biostimulerende laser i flere dager etterpå, slik at det tok kortere tid før alt var leget.
Veldig bra service og dyktige folk!


Anonym Hentet fra Facebook