Fraksjonell laserbehandling

Forbedre det ytre hudlaget

Sertifiserte laserterapeuter

Med fraksjonell CO2 laser reduserer og fjerner vi rynker, arr, pigmentflekker m.m. Behandlingen gir en fornyelse av hudens ytterste lag, samt oppstramming av bindevevet.


Priser Gratis konsultasjon Bestill time

Galleri Utvid +


Informasjon


1. Introduksjon

Ved behandling med Fraksjonell CO2 laser kan vi redusere rynker og linjer i ansiktet. Bruken av Fraksjonell CO2 laser gir svært gode resultater på rynker etter bare en behandling.

Fraksjonell laser er en av de mest virkningsfulle metodene i forbindelse med hudforbedring. Behandlingen med fraksjonell CO2 laser gir en fornyelse av hudens øverste hudlag (horncellelaget), samt oppstramming av bindevevet. Behandlingen bremser aldringsprosessen og fører til en klar forbedring av hudens utseende. Laserbehandlingen hjelper huden til å sette i gang collagenproduksjonen som sørger for spenst, fasthet og fuktighet.

2. Forventinger / resultat

Du oppnår en friskere hudfarge, forminsking av grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles også glattere, mykere og fastere. Kort rekonvalesenstid, behandlingen gjør at ca 70 % av huden er urørt, noe som gjør tilhelingen raskere. Laser virker stimulerende på alle cellene i huden. Nye elastiske fibre blir bygget opp og kollagenet blir stimulert slik at det virkelig er snakk om hudfornyelse. Cellene som bygger opp kollagenet i huden styrkes, og blodsirkulasjonen og oksygenopptaket i cellene øker.

3. Forberedelse før behandling

Alle som skal ha fraksjonell laserbehandling bør holde seg borte fra sola 4 uker før behandling. En time før behandlingen får man smertekrem i ansiktet for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

4. Etter behandling

Man må man regne med å ikke se veldig "representabel" ut de fire-fem første dagene. Drammen Laserklinikk gir alle sine kunder gratis etterbehandling med biostimulerende laser hver dag i inntil en uke, for å gjøre rekonvalsenstiden så kort som mulig og for å resultatoptimere behandlingen.

5. Kontraindikasjoner

Vi behandler ikke gjerne mennesker som har en kjent disposisjon for å få arrdannelser ("hypertrofiske arr") eller har lett for å få pigmentforandringer. Ellers fraråder vi folk med alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, betydelig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom fraksjonell laserbehandling. Personer som går på sterke tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før et år etter avsluttet behandling.

6. Ang. pris

Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid.

Pris pr. behandling for hele ansiktet er kr. 12.500,-.

I denne prisen får alle kunder biostimulerende laser for opptil kr. 4000,- gratis fordi vi ser at denne etterbehandlingen minimaliserer rekonvalsenstiden og også optimaliserer resultatet
Utføres av

Agata

Laserterapeut

Aga

Laserterapeut

Cathrine

LaserterapeutPriser

Fraksjonell laserbehandling

Prisen er for én komplett behandling. Hvis kunden ønsker får de gratis etterbehandling i dagene etterpå med biostimulerende laser for å forkorte helingstiden – dette vil også optimalisere resultatet av behandlingen.

Beskrivelse Pris
Ansikt
12 500,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Full prisliste

Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!


90 55 61 30 eller Kontakt oss