Fettfjerning

Ikke invasivt

Dr. Eirik Øvensen

Bruk av SmartSculpt lasersystem til permanent fettfjerning gir mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle fettsugingsteknikker. Behandlingen utføres av kirurg Dr. Eirik Øvensen


Priser Gratis konsultasjon Bestill time

Galleri Utvid +


Om behandlingen


1. SmartSculpt®

Laseren er blant de raskeste og mest fleksible på markedet. Det brukervennlige grensesnittet gjør at laseren er trygg og enkel å bruke. Effektiv og skånsom permanent fettfjerning på hakeparti, armer, brystområdet, mage, hofter, rumper, lår og knær, med bruk av laser.

For deg som kunde betyr mindre måleinstrumenter, at ingen suturer kreves. Kombinasjonen av redusert vevtrauma og hemostatisk virkning av laseren resulterer i mindre blåmerker og hevelser, noe som gir en rask rekonvalesens tid.

2. Oppstramming av huden

Laserbehandlingen gjør at fettcellene blir ødelagte, samtidig som du oppnår en betydelig oppstramming av huden. Varmestimuleringen fra laseren forårsaker fibroblastaktivitet, som fører til produksjon av nytt kollagen. Vevet blir strammere etter behandling og gjør at huden i området også strammes opp.

Laserassistert lipolyse gir kroppskonturering med mindre snitt, reduserte traumer, mindre blodtap og raskere rekonvalesens etter behandlingen.

For våre kunder er dette et viktig element for et raskt, varig og tilfredsstillende resultat. Nøyaktige behandlinger, minimale bivirkninger.Utføres av

Eirik Øvensen

Lege / KirurgPriser

Fettfjerning

Priser ut ifra område.

25% rabatt på de billigste områdene ved fjerning av flere områder - fullpris på det dyreste.

Beskrivelse Pris
Overarmer (begge)
25 000,-
Mage
32 000,-
Mage (nedre del)
22 000,-
Hofte
30 000,-
Lår (innside, øvre del)
24 000,-
Lår (utside)
24 000,-
Ryggputer (under BH-stropp)
22 000,-
Rygg (hele)
32 000,-
Knær (innside)
18 000,-
Hake
20 000,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Full prisliste

Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!


90 55 61 30 eller Kontakt oss