Nyhet!

NovoTHOR

Pakketilbud - 15 behandlinger
Før: 15.000,- , nå: 10.000,-.

NovoTHOR® bruker rødt og nær-infrarødt lys til å behandle hele kroppen din. Mens medisiner skjuler smerte ved å forstyrre kjemiske signaler vil NovoTHOR faktisk lette på kilden til smertene ved å behandle muskler og ledd direkte.


Priser Gratis konsultasjon Bestill time


Photo-bio-modulation

Det vitenskapelige begrepet for denne behandlingen er photobiomodulation, også kalt PBM. Photo betyr "lys", og refererer til det røde og infrarøde lyset i NovoTHOR. Bio betyr "liv", og er inkludert på grunn av den biologiske effekten lyset har. Modulation betyr "modulering" eller "forandring", da lyset har en modulerende effekt på cellene som behandles.

 • Forbedret ytelse av muskler
 • Forbedret bevegelse i ledd
 • Restistuasjon av muskler
 • Avslappning av muskler og lettelse fra muskelspasmer
 • Midlertidig lettelse av smerter og stivhet assosiert med artritt
 • Midlertidig øking av blodsirkulasjonVitenskap - ikke magi

Det er en stor mengde studier som bekrefter effekten til PBM og ny forsking blir publisert jevnlig. PBM er pr. dags dato i bruk på moderne sykehus, til å behandle for eksempel ødeleggende bivirkninger av cellegiftbehandling.

THOR samarbeider med Harvard Business School, Massachssett's Institute of Technology og mange andre ledende universitetssykehus verden rundt. Bevis for effekten til PBM har blitt publisert i ledende medisinske tidsskrifter som The Lancet, og er anbefalt av the World Health Organisation som behandlingsmetode for nakkesmerter.
Ytelse / Idrett

NovoTHOR er en profesjonell maskin som brukes av toppidrettsutøvere over hele verden. Sportslag, olympiske atleter, og de amerikanske spesialstyrkene bruker alle NovoTHOR.

 • NovoTHOR kan booste effektiviteten til treningsøkten ved å øke muskelenes ytelse.
 • Behandling før treningsøkten er det beste for å øke blodsirkulasjon og få kroppen klar til en intens økt.
 • Du kan også bruke NovoTHOR til å tilrettelegge for bedre restitusjon etter trening, ved å få musklene og leddene til å slappe av.
 • En treningsøkt påvirker ikke bare en muskelgruppe, den påvirker også nærliggende muskler og ledd. NovoTHOR behandler hele kroppen, slik at de nærliggende muskelgruppene også for behandlingen de trenger.
 • Det er en avslappende of forfriskende opplevelse å ligge i NovoTHOR.

Gratis konsultasjon

Har du et problem du tror kan løses med NovoTHOR, men har flere spørsmål? Ring oss på 90 55 61 30 eller send en e-post til info@drammenlaserklinikk.no for å bestille en gratis konsultasjon. Du er velkommen!


Utføres av


NovoTHOR

BehandlingssengPriserNovoTHOR

Behandlingen varer i 20 minutter og behandler hele kroppen.


Tilbudspakke
15 behandlinger - Før 15.000,-. Du sparer 5.000,-
10 000,-
Pr. behandling
1 000,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste