Nyhet!

TruSculpt

TruSculpt iD benyttes til ikke-kirurgisk fettreduksjon, og gir i gjennomsnitt 24% reduksjon av fettlaget etter kun én behandling. Drammen Laserklinikk er den første klinikken i Skandinavia med denne maskinen!


Priser Gratis konsultasjon Bestill time


Introduksjon

Med truSculpt iD kan vi målrettet fjerne uønsket fett og dermed forme kroppen etter dine ønsker. Maskinen bruker radiofrekvensteknologi til å varme opp hele fettlaget samtidig som at den sørger for en behagelig overflatetemperatur på huden.
Alle områder kan behandles

TruSculpt kan brukes på alle områder på kroppen, store og små. Lår, legger, mage, overkropp, armer og hals er alle områder som enkelt kan formes med denne maskinen.


TruSculpt iD er en unik og personalisert tilnærming til å forbedre kontur og definisjon i overarmer. I motsetning til andre behandlingsformer er det ingen begrensning på hvor på kroppen man behandler, det går fort å komme i gang, og selve behandlingen tar kort tid.

  • Unik mulighet til å behandle slapp hud.
  • Kan brukes på områder som er vanskelige å komme til
  • Kan behandle flere områder samtidig, f.eks. 2 armer.
  • Ingen nedetid

Priseksempel: Overamer

Padsene som brukes er 40 kvadratcentimeter i areal, og til overarmer anslås det at man trenger to pads på hver overarm. 1 pad koster 2.500,- og en behandling på overarmer vil da koste 2 armer x 2 pads x 2.500,- = 10.000,-


Gratis konsultasjon

Vi tilbyr alle kunder gratis konsultasjon før eventuell behandling. Her får du vite alt du trenger om behandlingen, så du får tryggheten du trenger før du eventuelt velger å bestille time.

Telefon: 90 55 61 30

Du er velkommen!


Utføres av


Agata
Cathrine
Nasim
Agnieszka


PriserTruSculpt

Ved fettreduksjon bruker vi pads med størrelsen 40 kvadratscentimeter. Prisen oppgitt er per pad og antallet avhenger av størrelsen på området du vil behandle. Vi kan maksimalt bruke 6 pads av gangen (240 kvadratcentimeter).


Pr. pad
2 500,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste