Introduksjon

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma (et av verdens største dermatologiske selskap). Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen.

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som "The Gold Standard" innenfor denne behandlingskategorien. At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon. Restylane har vært på markedet i mer enn 17 år, og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over. Alle Restylane produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.


Hva kan restylane gjøre for meg?

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.


Fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to helt nyutviklede og spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte. Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).


Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.


Gratis konsultasjon

Ta gjerne kontakt for å sette opp en gratis konsultasjon. Her kan du få svar på alt du lurer på om behandlingen, samt få behandlingen utført med en gang dersom du bestemmer deg for det. Du er velkommen!


Utføres av


Dr. Pedro Sait


PriserFiller / Injeksjoner

Her er prisene våre på Botox og Restylane.


Botox
1 område
2 500,-
2 områder
3 700,-
3 områder
5 400,-

Restylane
Lepper
3 500,-
0,5 ml
2 100,-
1 ml
3 200,-
Gratis konsultasjon
Bestill time


Finansiering

Vi tilbyr rentefri finansiering i 12 måneder. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss

Se full prisliste